Sekretessutlåtande

Zeilendeschepen.nl är en hemsida av Slaapschepen BV. Slaapschepen BV ansvarar för behandlingen av personuppgifter som visas i denna sekretesspolicy.

Personuppgifter som vi behandlar

Slaapschepen BV Bearbeta dina personuppgifter genom att använda våra tjänster och / eller genom att lämna denna information till oss. Nedan följer en översikt över de personuppgifter vi behandlar:

Särskilda och / eller känsliga personuppgifter som vi behandlar

Vår hemsida och / eller tjänst har inte för avsikt att samla in data om besökare på webbplatsen som är yngre än 16 år. Om de inte har tillstånd från föräldrar eller vårdnadshavare. Vi kan dock inte kontrollera om en besökare är äldre än 16. Vi uppmuntrar föräldrar att vara inblandade i sina barns onlineaktiviteter för att förhindra att uppgifter om barn samlas utan föräldrars medgivande. Om du är övertygad om att vi har samlat in personuppgifter om en minderårig utan detta tillstånd, kontakta oss via info@slaapschepen.nl, vi kommer ta bort denna information.

För vilket ändamål och på vilken grund behandlar vi personuppgifter

Slaapschepen BV Bearbeta dina personuppgifter för följande ändamål:

Hur länge lagrar vi personuppgifter

Slaapschepen BV lagrar inte dina personuppgifter längre än vad som är absolut nödvändigt för att inse vilka syften dina uppgifter samlas in.

Dela personuppgifter med tredje part

Slaapschepen BV säljer inte dina uppgifter till tredje part och kommer endast att ge dem om detta är nödvändigt för att vi ska kunna genomföra avtalet eller följa en lagstadgad skyldighet. Med företag som behandlar dina uppgifter i vårt uppdrag, avslutar vi ett processoravtal för att säkerställa samma säkerhetsnivå och konfidentialitet för dina uppgifter. Slaapschepen BV är fortfarande ansvarig för dessa bearbetningsoperationer.

Kakor eller liknande tekniker som vi använder

Slaapschepen BV använder funktionella, analytiska och spårningskakor. En cookie är en liten textfil som lagras i webbläsaren på din dator, surfplatta eller smartphone när du besöker den här webbplatsen. Slaapschepen BV använder cookies med en rent teknisk funktionalitet. Dessa säkerställer att webbplatsen fungerar korrekt och att till exempel dina önskade inställningar kommer ihåg. Dessa cookies används också för att webbplatsen ska fungera bra och optimera den. Dessutom placerar vi cookies som håller reda på dina surfvanor, så att vi kan erbjuda anpassat innehåll och annonser. Vid ditt första besök på vår hemsida har vi redan informerat dig om dessa cookies och vi har bett dig om tillstånd att placera dem. Du kan välja bort cookies genom att ställa in din webbläsare så att den inte lagrar cookies längre. Dessutom kan du också ta bort all information som tidigare sparats via inställningarna för din webbläsare. För en förklaring se: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

På vår cookie uttalande Du kan hitta en lista över cookies som vi använder.

Visa, ändra eller ta bort data

Du har rätt att visa, korrigera eller radera dina personuppgifter. Du har också rätt att återkalla ditt samtycke till databehandling eller att invända mot behandlingen av dina personuppgifter Slaapschepen BV och du har rätt till dataöverföring. Det innebär att du kan skicka en begäran till oss att skicka den personliga informationen vi håller till dig eller en annan organisation som du nämner i en datafil. Du kan skicka en begäran om åtkomst, korrigering, radering, dataöverföring av dina personuppgifter eller begäran om upphävande av ditt samtycke eller invändning mot behandlingen av dina personuppgifter till info@slaapschepen.nl. För att säkerställa att begäran om åtkomst har gjorts av dig, ber vi dig att skicka en kopia av ditt ID med begäran. Gör ditt passfoto, MRZ (maskinläsbar zon, remsan med siffror längst ner på passet), passnummer och Citizen Service Number (BSN) svart i denna kopia. Detta är för att skydda din integritet. Vi svarar så snabbt som möjligt, men inom fyra veckor, på din förfrågan. Slaapschepen BV du vill också påpeka att du har möjlighet att göra ett klagomål hos den nationella tillsynsmyndigheten, den nederländska dataskyddsmyndigheten. Detta kan göras via följande länk: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hur vi skyddar personuppgifter

Slaapschepen BV ta skyddet av dina uppgifter på allvar och vidta lämpliga åtgärder för att förhindra missbruk, förlust, obehörig åtkomst, oönskat avslöjande och obehörig ändring. Om du anser att dina uppgifter inte är ordentligt säkrade eller om det finns tecken på missbruk, vänligen kontakta vår kundtjänst eller via info@slaapschepen.nl.

Kontakt

Slaapschepen BV
Tsjaerderdyk 36,
9088 CC Wirdum
Telefon: + 31 (0) 517 234 234
E-post: info@slaapschepen.nl
webbplats: https://slaapschepen.nl

Senast uppdaterad på 23 i maj 2018